Предизборният екип на ДПС, предвождан от водача на листата в

...
 Предизборният екип на ДПС, предвождан от водача на листата в
Коментари Харесай

Карадайъ пред младежи в Шумен: Без ДПС във властта не може

 Open photo

 

Предизборният екип на Движение за права и свободи, предвождан от лидера на листата в 30 многомандатен изборен район-Шумен Мустафа Карадайъ, се срещна с деятели и членове на младежката конструкция на партията в региона.

Символичен хазаин в зала „ Проф. Венета Вичева “ бе регионалният ръководител на МДПС-Шумен Танер Исмаил, който е и пети в кандидат-депутатската листа на Движение за права и свободи в Шуменско. Това оповестиха от пресцентъра на Движение за права и свободи.

„ За мен е чест четвърти път да съм лидер на листата на Движението за права и свободи в област Шумен. Политиката е обич и грижа към хората и страната “, с тези думи Мустафа Карадайъ се обърна към цялостната с младежи зала. Той акцентира, че Движение за права и свободи е демократичната партия на България с самопризнание в Европа и света. „ Днес има играчи, които стоят на политическия терен с ненавист и разделяне. На това би трябвало да се постави край. Държавата се нуждае от непоклатимост. Всички знаят, че без Движение за права и свободи във властта не може “, безапелационен бе водачът на партията и лидер на листата в област Шумен Мустафа Карадайъ. Той напомни историята на основаването на младежката конструкция на Движение за права и свободи, която води началото си от Шумен. „ В този град има друга сила, пропита с мистиката на минали времена “, сподели още Карадайъ и прикани младежите в залата да не стопират да се образоват, да бъдат амбициозни и съобразителни, тъй като в техните ръце е бъдещето на България.

Пред младежите приказва и вторият в листата на Движение за права и свободи за област Шумен Хамид Хамид. „ Всеки ще живее живота, който самичък си направи. Дали ще участвате в случването на вашия живот или някой различен ще го диктува, зависи само от вас. Трябва да си подредим страната както ние желаеме, а не други да дефинират това. Не е толкоз мъчно България да бъде една уредена страна. Когато Движение за права и свободи е във властта страната ни върви напред. Във вашите ръце е да изградите едно по-добро бъдеще за страната “, съобщи опитния политик.

Областният водач на ДПС-Шумен Айсел Руфад бе безапелационна, че ще създадат и невъзможното, само че Движение за права и свободи ще завоюва трети мандат в района на изборите на 2 октомври.

Д-р Хасан Адемов – лидер на листата в област Добрич с неспокойствие призна, че за него е привилегия да бъде измежду толкоз доста младежи. „ Гледам ви и си мисля, че трети мандат в Шумен ще има и то с помощта на вас. Движение за права и свободи схваща от ръководство и би трябвало да се върне там, където й е мястото “, съобщи пред младежите доктор Адемов.

Общинският ръководител на МДПС в Нови пазар Илкгюн Назимов прикани сътрудниците си на 2 октомври да гласоподават с № 1 в бюлетината. „ През 3-4 месеца у нас вършим избори. Това са опити на хора, които не знаят какво да вършат с властта. Ние желаеме сигурност и непоклатимост “, сподели от трибуната младежкият водач.

„ Предстоят ни значими избори. Държавата е изправена пред рецесии. Ние младежите заслужаваме европейско бъдеще. Гласувайте с № 1 в бюлетината за добър живот на децата и родителите ни “, прикани Танер Айдън – регионален ръководител на МДПС-Шумен и пети в листата за народни представители.

Третият в листата на Движение за права и свободи в Шуменско Кадир Насуфов пожела на всички младежи в залата да следват фантазиите си. „ Всеки човек би трябвало да има отговорност към отечеството и достолепие да върви по верния път “, сподели още Насуфов.

Кметовете Нехрибан Ахмедова и Мердин Байрям подчертаха, че само Движение за права и свободи има ясна стратегия за развиването на младежите в България. Те също приканиха присъстващите в залата на 2 октомври да гласоподават с № 1 в бюлетината.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР